NL | FR

Banketzaal

Een uniek kader voor uw evenementen

Met zijn grote glaspartij biedt onze banketzaal een uniek uitzicht op een beboste weide en een rustgevend landelijk landschap. Het glas zorgt ook voor een lichte atmosfeer, zowel in de winter als in de zomer. De zwart-witte dambordtegels zorgen voor een chique-nonchalante sfeer bij uw evenement. Het landelijke en gezellige interieur zorgt ontegenzeggelijk voor een unieke stijl voor uw banket. Een beetje verder, maar in een ruimte die uitkomt op de grote zaal, beschikt u over een intieme en aparte bar waar uw gasten verwend zullen worden met een drankje in een meer cosy sfeer .

De zaal is geschikt voor maximaal 80 personen. De ideale plaats dus voor uw familiegebeurtenissen: verjaardag, doop, communie, familiefeest, babyborrel, enz. … Maar ook voor bedrijfsevents: teambuilding, pensioenfeest, gala, enz. …

Bovendien is er een eigen ingang en aparte toiletten. Zo kunt u in alle rust samen met uw gasten van uw feest genieten.

De zaal beschikt tevens over een gedeeltelijk overdekt terras met annex tuintje. Het geheel is volledig omheind zodat u ook kinderen in een groene en veilige omgeving kan verwelkomen.

Formules op maat

We streven naar een heel persoonlijke ervaring volgens uw wensen. Daarom bieden we verschillende formules aan. Dit alles zorgt ervoor dat uw banket perfect aansluit bij uw verwachtingen. Wij bieden u menu’s aan die aangepast zijn aan elk budget, maar ook aan uw wensen. Zo maken wij van uw evenement een onvergetelijk moment waar u nog lang een prachtige herinnering aan zal overhouden. Licht ons in betreffende uw persoonlijke wensen en wij bezorgen u een offerte op maat.

Eigenzinnige en onvergetelijke ervaring

En er is nog meer. Er zijn tal van wandelpaden dichtbij, en ook fiets- of Vespa-routes. Bekijk wandelen en fietsen voor meer informatie.

Als u op zoek bent naar accommodatie, hebben we ook een kleine selectie van B&B’s in de buurt gemaakt, terug te vinden bij overnachten

Previous slide
Next slide